>

За нас

Сайта Servizat.com е собственост на фирма Сервизът ЕООД. Намираме се в гр.София, кв. Изток, ул. Георги Бакалов, 3.
Фирма Сервизът ЕООД е директен вносител на батерии за лаптоп, адаптери и всякакви части за лаптопи. Нашите батерии са с високо качество, ЕДНА ГОДИНА ГАРАНЦИЯ и имат сертификати CE, ISO9001 и MSDS. Разполагаме със сециализиран сервиз за лаптопи в който работят сервизни инженери с дългогодишен опит.
Поддържаме на склад почти всички модели батерии за лаптоп. Ако конкретен модел не е в наличност  може да се достави за срок от 5 до 15 работни дни.
Разполагаме със специализирана апаратура за тестване и оценка на състоянието на всички модели батерии за лаптоп.
За нас няма по-добра реклама от доволните клиенти. Сервизът ЕООД е мястото, където ще намерите и наистина изгодни цени, придружени от качествено обслужване без компромиси.

 

 

Фирма Сервизът ЕООД е специализирана в цялостната поддръжка на лаптопите – ремонт, батерии за лаптоп, адаптери, части, екрани ... Ние сме директен вносител на батерии за лаптоп със сертифицирано качество и една година гаранция. Подържаме на склад почти всички модели батерии за лаптоп. Ако конкретен модел не е в наличност може да се достави за срок от 5 до 10 работни дни. Разполагаме със специализирана апаратура за тестване и оценка на състоянието на всички модели батерии за лаптоп. Предлагаме също услугата „рециклиране” (подновяване) на някои модели батерии за лаптоп. Квалификацията и дългогодишният опит ни дават самочувствието, че разбираме от батерии за лаптоп. За нас няма по-добра реклама от доволните клиенти. Сервизът ЕООД е мястото, където ще намерите и наистина изгодни цени, придружени от качествено обслужване без компромиси.

© 2019 Servizat.com. Всички права запазени. Всички използвани в този сайт търговски марки са собственост на техните притежатели.
Версия: МОБИЛНА / СТАНДАРТНА