>

Доставка

При изпращане на поръчка до 14 часа в работен ден стоката се предава на куриер същия ден и пристига при клиента на следвашия работен ден (по условия на куриерските фирми). Заплащането се извършва в брой на куриера (наложен платеж) или по банков път (стоката се изпраща след постъпване на плащането в банковата ни сметка).

Цената на доставката не е включена в цената на стоката!

Пратките се изпращат със куриери "Лео Експрес" или "Спиди", като всички клиенти ползват отстъпка от цените на куриерските услуги.

ЦЕНИ на КУРИЕСКИТЕ УСЛУГИ за СОФИЯ:  

 до 5кг - от 3.99лв до 4.99лв (в зависимост от куриера)

ЦЕНИ на КУРИЕСКИТЕ УСЛУГИ за СТРАНАТА:  

 до 2кг - 4.99лв, от 2 до 5кг - 5.99лв, от 5 до 10кг - 6.99лв

Цените включват ДДС и такса наложен платеж. Всички пратки са застраховани и клиента има право след като плати да ИЗИСКА ОТ КУРИЕРА В НЕГОВО ПРИСЪСТВИЕ да отвори пратката и да провери съдържанието за повреди. При повреда клиента попълва бланка за рекламация която куриера трябва да му предостави.

 При промени на ценовата политика на куриерските фирми за възможни промени в цените описани по-горе.

Фирма Сервизът ЕООД е специализирана в цялостната поддръжка на лаптопите – ремонт, батерии за лаптоп, адаптери, части, екрани ... Ние сме директен вносител на батерии за лаптоп със сертифицирано качество и една година гаранция. Подържаме на склад почти всички модели батерии за лаптоп. Ако конкретен модел не е в наличност може да се достави за срок от 5 до 10 работни дни. Разполагаме със специализирана апаратура за тестване и оценка на състоянието на всички модели батерии за лаптоп. Предлагаме също услугата „рециклиране” (подновяване) на някои модели батерии за лаптоп. Квалификацията и дългогодишният опит ни дават самочувствието, че разбираме от батерии за лаптоп. За нас няма по-добра реклама от доволните клиенти. Сервизът ЕООД е мястото, където ще намерите и наистина изгодни цени, придружени от качествено обслужване без компромиси.

© 2019 Servizat.com. Всички права запазени. Всички използвани в този сайт търговски марки са собственост на техните притежатели.
Версия: МОБИЛНА / СТАНДАРТНА